031.0050249
Zilnic 8:00-22:00

Despre Noi

pic AVDeco Studio- este o compania activă ce întruneşte în sine specialişti inediţi de design cu experienţă în domeniu, care au ca scop de a vă oferi un spaţiu perfect pentru viaţă, muncă sau relaxare, care să releve personalitatea dumnevoastră şi să corespundă cerinţelor. Propunem o serie largă de servicii în domeniul designului interior, începând de la o consultare profesională până la o elaborare complexă a proiectului, realizare a acestuia şi oferirii spaţiilor „la cheie”. Lucrăm cu orice tipuri de spaţii, fiind apartamentul dumnevoastră, oficiu, restaurant sau chiar design în arhitectură, detalii, mobilier. Lucrăm în orice stil, cunoaştem ultimele tendinţe în domeniul designului şi desigur folosim cele mai noi tehnologii. Dacă este necesar efectuăm şi cercetări privind reconstrucţia de obiecte istoric, un anumit stil sau temă. Una din principiile noastre de bază este individualitatea. Fiecare dintre proiectele noastre este unic. La elaborarea proiectelor primordial pentru noi este satisfacerea celor mai exigente cerinţe ale clienţilor. Abordarea creativă ne permite să aducem concepţii şi idei originale care vor crea spaţii deosebite prin forme şi estetică.

De ce noi?

  • Una din principiile noastre de bază este individualitatea. Fiecare dintre proiectele noastre este unic. La elaborarea proiectelor primordial pentru noi este satisfacerea celor mai exigente cerinţe ale clienţilor. Abordarea creativă ne permite să aducem concepţii şi idei originale care vor crea spaţii deosebite prin forme şi estetică.

Lucrăm pentru comoditatea dumnevoastră.

  • Clienţii noştri ştiu să preţuiască şi să-şi organizeze timpul, astfel nu avem un grafic strict stabilit. Putem fixa întîlniri seara şi în weekend. Avem grijă de clienţii noştri.
  • Reducerea cheltuielilor.

    • La implementarea proiectelor găsim soluţii optime, calculăm exact cantitatea de materiale, ceea ce permite evitarea costurilor rework neplanificate.

    Experienţă

    • Am realizat o serie de proiecte, cunoaştem nu doar să le proiectăm, ci şi să implementăm proiectele.